۱۳۹۸-۰۸-۰۴
در زمان تهیه غذا یا مواد اولیه آن، نه از هر فروشگاهی خرید می‌کنیم، نه هر ماده غذایی را تهیه می‌کنیم و نه حاضریم از هر رستوران یا فروشگاه غذایی خرید نماییم. حال باید دید که ما چقدر در انتخاب و تهیه غذای روح خود حساس هستیم؟
۱۳۹۸-۰۳-۱۴
برای استفاده بهینه از محصولات غذایی لازم است مجموعه دستورالعمل های تأثیرگذار بر حفظ و ارتقای کیفیت آن در قالب یک استاندارد فرایندی (از تولید تا مصرف) تدوین و در طول زنجیره غذایی به صورت یک الزام همه جانبه (فنی و مهندسی، قانونی و فرهنگی) استقرار یابد.…
۱۳۹۸-۰۲-۰۲
نشان طیب، نشانی است که با استفاده از اصول علمی و استانداردهای کاربردی و بر مبنای الزامات و آموزه‌های دین مبین اسلام طراحی شده و معطوف به ارزیابی و رتبه‌بندی کیفیت محصولات و خدمات است. محوریت و گستره اصلی این نشان بر روی محصولات و خدماتی است که بر روی…
۱۳۹۸-۰۱-۱۵

پربازدیدترین های بلاگ